SHAD BINNENTAS VOOR
SHAD BINNENTAS VOOR
Shad

Binnentas voor zijkoffer SH35/SH36

ZWART

Art. No. 10067098
|

3 Beoordelingen

Adviesprijs € 38,99 2
vanaf € 29,99 1
Beschrijving

Binnentas voor zijkoffer SH35/SH36 ZWART

Zijkoffers en topkoffers van Shad zijn wat apart: sommige ontwikkelen een soort "zitvlees" en blijven als ze eenmaal op de motor zijn bevestigd altijd op die plek zitten. Daarom is het handig dat je kunt kiezen voor de binnentassen SH35/SH36 voor zijkoffers en SH58X/SHH59X voor topkoffers van Shad. Hier doe je al je spullen in en je kunt ze in hun geheel in een koffer of case plaatsen. Je hoeft niet meer de hele koffers rond te slepen en deze ook niet steeds weer te plaatsen en te verwijderen.

De binnentassen van waterafstotend kunststof beschermen alle spullen tegen vocht en kunnen comfortabel met de schouderband of handlus worden gedragen.

  • Inhoud: ca. 20 liter
  • Leveringsomvang: 1 stuks

Documenten
Beoordelingen (3)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar