×
Tip
Gebruik "Mijn bike" als snelle filter voor technische artikelen. Meer...
Mijn Louis: je bikes altijd bij de hand!
Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken, moet je je eerst bij "Mijn Louis" aanmelden.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Meld je voortaan met je e-mail en een vrij te kiezen wachtwoord aan.

Nu wisselen

Nu registreren en profiteren van voordelen.

Nu registreren

DELO gel accu, gevuld

Beoordeling: 3.86 van 5

Delo

Fabrikantinfo: Delo

Productinformatie

Wat wij weten van power

Delo-startaccu's worden in een van de modernste accu-fabrieken ter wereld exclusief gemaakt voor Louis. Om aan de hoge kwaliteitseisen van Delo-startaccu's te kunnen voldoen, worden bij de fabricage uitsluitend premium materialen gebruikt. Bovendien wordt elk uitgeleverd lot nog een keer van top tot teen getest in het laboratorium van Louis, voordat de producten in de verkoop gaan. Delo staat voor motoraccucompetentie in OEM-kwaliteit, miljoenen malen bewezen. Ze onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid, hun hoge koudestartprestaties en de enorm lange levensduur. Niet voor niets hebben startaccu's van Delo zich al meerdere malen bewezen in testen ...


Motor zoeken

vanaf  49,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie Productinformatie

  DELO gel accu, gevuld

  DELO GEL-startaccu's - onderhoudsvrij - voorgevuld en gesloten

  Sterk, onderhoudsvrij en extreem duurzaam! Een superieur startvermogen en een minimale zelfontlading maken DELO GEL-startaccu's tot het perfecte alternatief voor gewone startaccu's. Elke DELO GEL-startaccu is in alle opzichten een zorgeloos pakket voor vele jaren.

  Verdere voordelen:

  • Accuvloeistof in gelsubstantie gebonden
  • Behuizing hermetisch afgedicht zonder kans op uitlopen
  • Superieur startvermogen vergeleken met gewone startaccu's
  • Minimale zelfontlading
  • Enorm lange levensduur
  • Plaatsonafhankelijk bij het inbouwen
  • Hoge schokvastheid
  • Levering incl. schroeven, evt. moeren evenals uitvoerige gebruiksinstructies

  DELO gel-accu's verdragen in het voertuig tot wel 14,4 volt lichtmachine-laadspanning en kunnen daarom zeer vaak als vervanging van standaard- of microvlies-accu's worden gebruikt! Tijdens de winterstilstand is het voldoende ze elke 8 weken één keer aan het oplaadapparaat te hangen.

  Raadpleeg a.u.b. de volgende aanwijzingen, die u het moeizame aanschuiven en meer van dergelijke vervelende zaken besparen. Als u de juiste accu voor uw voertuig niet direct kunt vinden, kunt u gebruikmaken van onze productoverzicht in de bike-database (bovenste navigatiebalk). In principe geldt dat het juiste accutype voor uw motor al door de fabriek is bepaald - indien u hier niet zeker van bent, is een kijkje in het onderhoudsboek of de aanduiding van uw oude accu meestal voldoende.

  • Wat u nog meer over gel-startaccu's moet weten:

  Onderhoudsvrije gel-accu's zijn volledig gesloten. Accu's van dit type zijn weliswaar ook voorgeladen, maar moeten voor de inbouw volledig worden opgeladen; hiervoor mag alleen speciale oplaadapparatuur zoals apparaten van de ProCharger-serie worden gebruikt.

  • BELANGRIJKE AANWIJZING:

  Controleer a.u.b. voor de inbouw of de accu in uw voertuig past (afmetingen), de polen zich op de juiste plaats bevinden en of de spanning (V) en de capaciteit (Ah) kloppen. Lees a.u.b. aandachtig de bijsluiter en de daarin beschreven veiligheidsinstructies door.

  Voor meer informatie kunt u ons "Documenten"-gedeelte raadplegen.

Laatst bekeken artikelen