×
Tip
Gebruik "Mijn bike" als snelle filter voor technische artikelen. Meer...
Mijn Louis: je bikes altijd bij de hand!
Om deze functionaliteit te kunnen gebruiken, moet je je eerst bij "Mijn Louis" aanmelden.

Ben je je wachtwoord vergeten?

Meld je voortaan met je e-mail en een vrij te kiezen wachtwoord aan.

Nu wisselen

Nu registreren en profiteren van voordelen.

Nu registreren

DELO microvlies-accu
inclusief zuurpakket

Beoordeling: 3.46 van 5

Delo

Fabrikantinfo: Delo

Productinformatie

Wat wij weten van power

Delo-startaccu's worden in een van de modernste accu-fabrieken ter wereld exclusief gemaakt voor Louis. Om aan de hoge kwaliteitseisen van Delo-startaccu's te kunnen voldoen, worden bij de fabricage uitsluitend premium materialen gebruikt. Bovendien wordt elk uitgeleverd lot nog een keer van top tot teen getest in het laboratorium van Louis, voordat de producten in de verkoop gaan. Delo staat voor motoraccucompetentie in OEM-kwaliteit, miljoenen malen bewezen. Ze onderscheiden zich door hun betrouwbaarheid, hun hoge koudestartprestaties en de enorm lange levensduur. Niet voor niets hebben startaccu's van Delo zich al meerdere malen bewezen in testen ...


Motor zoeken

vanaf  49,991

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie Productinformatie Productinformatie

  Info

  Info

  GHS05

  DELO microvlies-accu
  inclusief zuurpakket

  De DELO microvlies startaccu's in OEM-kwaliteit zijn onderhoudsvrij en worden ongevuld met een zuurpakket geleverd.

  De verbeterde productiemethode komt tot uiting in de enorm lange levensduur, het zeer hoge startvermogen en de grote krachtreserves van de accu's.

  Tot de verpakkingsinhoud van dit accutype behoren ook de schroeven, evt. moeren evenals een uitgebreide bedieningshandleiding.

  Let altijd op het volgende: onderhoudsvrije accu's zijn droog voorgeladen, maar worden geleverd met accuzuur van een bepaalde dichtheid die dringend noodzakelijk is voor een storingsvrije werking van de accu. Na het vullen is de accu onderhoudsvrij en mag in geen geval worden geopend!

  Goed om te weten:
  Als u de juiste accu voor uw voertuig niet direct kunt vinden, kunt u gewoon gebruikmaken van onze productoverzicht in de bike-database (bovenste navigatiebalk). In principe geldt dat het juiste accutype voor uw motor al door de fabriek is bepaald - indien u hier niet zeker van bent, is een kijkje in het onderhoudsboek of de aanduiding van uw oude accu meestal voldoende.

  Controleer voor het vullen en de inbouw altijd of de accu in uw voertuig past (afmetingen), of de polen zich op de juiste plaats bevinden en of de spanning (V) en de capaciteit (Ah) kloppen. Lees a.u.b. aandachtig de bijsluiter en de daarin beschreven veiligheidsinstructies door!

  Voor meer informatie kunt u ons "Documenten"-gedeelte raadplegen.

  Gevaar. Veroorzaakt ernstige huidcorrosie en ernstig oogletsel. Levensgevaar bij inademing.

Laatst bekeken artikelen