FRONTLIFTADAPTER
FRONTLIFTADAPTER
FRONTLIFTADAPTER
FRONTLIFTADAPTER
FRONTLIFTADAPTER
FRONTLIFTADAPTER
Kern-Stabi

FRONTLIFTADAPTER

Art. No. 10002629
|

8 Beoordelingen

โ‚ฌย 29,95 1
Beschrijving

FRONTLIFTADAPTER

Frontliftadapter:

In combinatie met de Rothewald universele motorlift "Profi" (bestelnr. 10002630, apart bestellen) kunt u met deze robuuste adapters uw tweewieler aan de uiteinden van de voorvork veilig opbokken. Het voorwiel komt dan los van de grond. Servicewerkzaamheden aan het voertuig of vervanging van het voorwiel kunnen dan professioneel worden uitgevoerd. De adapters zijn ook optimaal geschikt voor overwintering van uw tweewieler (band wordt ontlast). De slipvrije bouten met rubberbekleding ontzien/beschermen de vork effectief tegen krassen. Levering per paar, incl. bevestigingsmateriaal, afstandshulzen en montagehandleiding.

Belangrijke aanwijzingen:
Voordat u de frontadapter aanbrengt, moet u altijd eerst de achterkant van uw motor met een tweede motorlift (bijv. een tweede Rothewald-motorlift Profi, bestelnr. 10002630) opbokken. Daardoor verkrijgt u een aanzienlijk grotere stabiliteit van de opgeheven motor. Anders riskeert u dat uw voertuig omvalt, inclusief alle daaruit voortvloeiende schade.

De Rothewald-frontliftadapter is in combinatie met de universele motorlift "Profi" geschikt voor een belasting van maximaal 150 kg. Daarom mag het totale gewicht van de motor (inclusief accessoires) niet hoger zijn dan 300 kg.

Let er bij gebruik op, dat de frontliftadapter alleen gebruikt mag worden wanneer er geen uitbreidingsonderdelen (zoals onderdelen van het remsysteem) in de weg zitten.

Documenten
Beoordelingen (8)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar