HeinzBikes All-in-One kentekenplaath.
met 3-in-1 knipperlichten+ktk.pl.verl.

Beoordeling: 4 van 5

HeinzBikes

Fabrikantinfo: HeinzBikes

Productinformatie

Custom Parts voor Harley-Davidson en alle andere motormerken

Al overgrootvader Heinz leefde voor het motorrijden en was een succesvol racer. En in zijn geest wordt het familiebedrijf tot op heden geleid: HeinzBikes Custom Parts. Aanvankelijk specialiseerde men zich op de productie van exclusieve aanbouwdelen voor Harley-Davidson motoren, trefwoord: baggerombouw. Maar inmiddels ontwikkelen en produceren HeinzBikes ook voor alle andere motormerken E-goedgekeurde LED-armaturen, LED-vork- of LED-achterknipperlichten. Bijzonder trots zijn de handwerkslieden uit het Havelland op de innovatieve All-in-One-kentekenplaathouder. Elk product van HeinzBikes wordt met liefde voor het details gemaakt en stuk voor stuk met de hand voltooid.


vanaf  239,001

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie

  Info

  Info

  HeinzBikes - Custom Parts. Aanvankelijk specialiseerde men zich op de productie van exclusieve aanbouwdelen voor Harley-Davidson motoren. Maar inmiddels ontwikkelen en produceren Heinzbikes ook universele aanbouwdelen zoals E-goedgekeurde, LED-vork- of LED-achterknipperlichten. Bijzonder trots zijn de handwerklieden uit het Havelland op de innovatieve All-in-One-kentekenplaathouder. Elk product van HeinzBikes wordt met liefde voor het details gemaakt en stuk voor stuk met de hand voltooid. Premium products - made in Germany!

  Productinformatie Productinformatie

  HeinzBikes All-in-One kentekenplaath.
  met 3-in-1 knipperlichten+ktk.pl.verl.

  Custom Parts van HeinzBikes behoren tot de innovatiefste en hoogwaardigste aanbouwdelen voor Harley-Davidson- en custom-motoren. Technisch volgroeid zijn natuurlijk ook de all-in-one kentekenplaathouders van HeinzBikes.

  De kentekenplaathouders van HeinzBikes zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten: knipperlicht, knipperlicht en kentekenplaatverlichting, knipper-rem-achterlicht en knipper-rem-achterlicht met kentekenplaatverlichting. Afhankelijk van de uitvoering vervangen deze houders de 'normale' achterverlichting van uw motor. In het meest ideale geval zijn er verder geen lampen meer nodig, waardoor natuurlijk ook de bekabeling aanzienlijk eenvoudiger wordt. Zelf het boren in de kentekenplaat vervalt.

  • geanodiseerd in zwart of verchroomd
  • minimaal gewicht van ca. 400 g
  • schroefloze montage van de kentekenplaat
  • onzichtbaar vastschroeven aan de motor
  • voor kentekens met een breedte van 180 mm en een hoogte van 200 mm
  • alle verlichtingsunits zijn uitgerust met een E-keurmerk
  • universeel voor alle motormerken, modellen en bouwjaren
  • vervangt bij elke versie de knipperlichten aan de achterkant van de motor

  Voor de optimale montage van de kentekenplaathouder aan de achterkant van de motor
  met OEM-achterlicht adviseren wij de HeinzBikes Mount Adapter (artikelnr.: 10047298).

Dit zou je ook kunnen interesseren