HOOGTEVERSTELLING GLAS
HOOGTEVERSTELLING GLAS
HOOGTEVERSTELLING GLAS
HOOGTEVERSTELLING GLAS
HOOGTEVERSTELLING GLAS
HOOGTEVERSTELLING GLAS
Puig

Puig hoogteverstelling voorruit

M.E.M

Art. No. 10017585
|

9 Beoordelingen

vanaf € 121,99 1
Beschrijving

Puig hoogteverstelling voorruit M.E.M

Goed nieuws voor jou: de voorruit kan nu in hoogte worden versteld. PUIG heeft het *M.E.M.* (MECANISMO DE ELEVACIÓN MANUAL = het handmatige hefboommechanisme) ontwikkeld. Eenmaal gemonteerd, kun je de voorruit eenvoudig met slechts één handbeweging omhoog of omlaag brengen met een draai aan de hendel - naar wens of zoals de rijsituatie het vereist. En zonder "geknutsel".

Wil je de aerodynamische bescherming (functie: voorruit) op snelle wegen of bij ongunstige weersomstandigheden hebben, zet de voorruit dan weer omhoog in de hogere stand. En als je in de stad rijdt, verlaag je de ruit naar een lage stand, zodat je altijd het beste gezichtsveld op de weg hebt. In de laagste stand ziet de motor er bovendien nog sportiever uit.

Dankzij de PUIG *M.E.M* voorruit-hoogteverstelling is de ruit tot 120 mm verstelbaar, op de millimeter nauwkeurig. Trouwens, als je de hendel niet vergrendelt, dan gaat de ruit omhoog en omlaag op basis van je rijsnelheid (snel = omhoog, langzaam = omlaag).

  • passend voor originele ruit (OEM) of Puig toerruit
  • wordt geleverd zonder ruit

Documenten
Beoordelingen (9)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar