MAGURA HYMEC
MAGURA HYMEC
Magura

MAGURA HYMEC

Hydraulisch koppelingssysteem

Art. No. 10019380
|

2 Beoordelingen

Vind je motor:
vanaf € 319,00 1
Beschrijving

MAGURA HYMEC Hydraulisch koppelingssysteem

MAGURA HYMEC - het eenvoudig te monteren alternatief voor de mechanische koppeling: heel gemakkelijk voor uitbreiding. Dit kleine en lichte hydraulische systeem vervangt uw mechanische hendels en kabels. HYMEC bekoort door een geringe krachtsinspanning bij de bediening, heeft op elk moment een constant drukpunt en is zeer gemakkelijk te doseren, voor een perfecte rit, op elk moment.

HYMEC verbetert de voertuigprestaties aanzienlijk. Het systeem geeft een exact gevoel voor het drukpunt van de koppeling. Dit product werd gedurende jaren steeds verder ontwikkeld en onder de zwaarste omstandigheden in de offroad-sport getest. Wereldkampioenen die met dit systeem naar hun titel rijden, bevestigen de enorme voordelen van HYMEC en raden het daarom aan elke motorrijder, offroad of op de weg, aan. Daarom is HYMEC nu voor talrijke straatmodellen verkrijgbaar.

Kant en klaar gevuld, voertuigspecifiek koppelingssysteem bestaande uit: hendels, gevercilinder, flexibele carbon-leiding en nemercilinder.

Documenten
Beoordelingen (2)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar