ARMATUUR MO.SWITCH MINI
ARMATUUR MO.SWITCH MINI
ARMATUUR MO.SWITCH MINI
ARMATUUR MO.SWITCH MINI
Motogadget

Instrumentenboord mo.switch mini

met 3 druktoetsen

Art. No. 60180250
|

1 Beoordeling

vanaf € 129,00 1
Beschrijving

Instrumentenboord mo.switch mini met 3 druktoetsen

motogadget-schakelblok mo.switch mini:

De mo.switch mini is een universeel klein schakelblok voor sturen met een diameter van 1 inch of 22 mm met aantrekkelijke look. Zeer klein en smal, maar duidelijk door de zorgvuldig geproduceerde contrast-cut. Daarbij wordt de uit massief aluminium gefreesde behuizing eerst geanodiseerd en vervolgens aan de randen opnieuw gefreesd. In de verdiepingen zijn drie miniatuurtoetsen met een duidelijk drukpunt ondergebracht, die de duim een duidelijk oriëntatiepunt geven. De druktoetsen zijn zeer robuust uitgevoerd en bestand tegen spatwater. Ook afzonderlijke draadstrengen zijn al bedrijfsklaar gesoldeerd en waterdicht ingegoten. Er hoeft alleen nog een gaatje voor de dunne kabel in het stuur te worden geboord. De kabel biedt met een lengte van twee meter voldoende reserve voor de installatie. De beide helften van de behuizing worden met rvs-schroeven aan elkaar geschroefd. De behuizing is ook hoogglansgepolijst verkrijgbaar. Als meer dan 3 schakelaars of schakeleenheden aan één kant moeten worden ingebouwd, kunnen twee schakelblokken naast elkaar worden gemonteerd (zie foto's). Door de zes toetsen en het symmetrische freeswerk ontstaat een fraai toetsenbeeld. De mo.switch mini vormt met de mo.grip aluminium grepen of de rubbergrepen mo.grip soft en de stuurknipperlichten mo.blaze Disc en de spiegels mo.rear een supergestileerde stuurvormgeving (zie "Bijpassende artikelen").
In combinatie met een elektronische toetsbediening (niet inbegrepen) kunnen deze fraaie CNC-schakelblokken alle elektrische onderdelen zoals licht, knipperlicht, E-starter, claxon en nog veel meer bedienen.

Afmetingen:

  • Binnendiameter: 22 mm of 1 inch (25,4 mm)
  • Buitendiameter: 45 mm
  • Breedte: 14 mm

Eigenschappen:

  • met 5-aderige aansluitkabel (2 meter lang)
  • compatibel met alle motogadget-toetsbesturingen
  • trillings- en spatwaterbeveiligd

Toetsbesturing:
Wij bevelen besturing van de mo.switch-schakelblokken via een motogadget mo.unit V.2 aan. Nog eenvoudiger en met slechts 1 uitgaande kabel is de toetsbesturing via een mo.unit V.2 in combinatie met de motogadget mo.button (1-kabelverbinding via BUS-systeem, zie "Bijpassende artikelen").

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar