KOPPELINGSPROTECTOR
KOPPELINGSPROTECTOR
KOPPELINGSPROTECTOR
KOPPELINGSPROTECTOR
LSL

LSL koppelingsprotector

Art. No. 60153910
|

1 Beoordeling

Vind je motor:
vanaf โ‚ฌย 39,95 1
Beschrijving

LSL koppelingsprotector

LSL koppelingsprotectoren Clutch Balls:

In dezelfde constructie als de LSL crash pads, stuuruiteinden en asprotectoren zijn er nu ook protectoren voor de gevoelige en vaak door valschade getroffen koppelingsmanden op enkele modellen die een bijzonder risico lopen. Eenvoudige en snelle montage met behulp van een meegeleverde, op het desbetreffende voertuig aangepaste beschermplaat inclusief Crash Ball. Effectieve bescherming wanneer het nodig is. Uitvoering: Adapterplaat in zilver met zwarte of zilveren Crash Ball.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar