TRANSM.OLIE LOUIS VOOR
TRANSM.OLIE LOUIS VOOR
Louis Oil

TRANSM.OLIE LOUIS VOOR

SCOOTER 75W-90, GL5,125ML

Art. No. 10071025
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 6,99 1
Beschrijving

TRANSM.OLIE LOUIS VOOR SCOOTER 75W-90, GL5,125ML

LOUIS OIL volledig synthetische multi grade transmissieolie voor 2- en 4-takt scooters met aparte transmissie en vulvoorschrift API GL-4 of GL-5. Geselecteerde basisoliën en geavanceerde additieven zorgen voor een hoog drukopnamevermogen, een uitstekende afschuifstabiliteit, een zeer geringe schuimvorming en een uitstekende corrosiebescherming. Ook onder extreme belastingen biedt de olie een optimale smering en een geluidsarme loop. Die gunstige viscositeit bij kou zorgt voor een optimale schakeling bij lage buitentemperaturen. Inzetbaar voor scooters waarvoor door de voertuigfabrikant een API GL-5 multigrade smeermiddel wordt voorgeschreven.

  • Inhoud: 125 ml
  • API GL-5
  • hypoïde geschikt
Let op. Kan allergische huidreacties veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie.

Let op. Kan een allergische huidreactie veroorzaken Veroorzaakt ernstige oogirritatie

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar