LSL-stuurdemper
met TÜV-goedkeuring

Beoordeling: 3.25 van 5

LSL

Fabrikantinfo: LSL

Productinformatie

Design en functionaliteit op het hoogste niveau

Wie de ombouwprojecten van LSL bekijkt, merkt direct dat hier mensen met heel veel passie en minstens evenveel technische kennis aan het werk zijn. Weliswaar hecht LSL bij elk product zeer veel waarde aan een mooie uitstraling, maar centraal bij elke productontwikkeling staat altijd het maximale rijplezier door een uitstekende functionaliteit. Vooral op het gebied van de ergonomische optimalisatie - sturen, grepen, hendels, voetsteunen - heeft LSL een extreem goede naam opgebouwd. Meer zwaartepunten in het LSL-assortiment zijn chassis- en hydraulische componenten, valbescherming en verlichting. Dat LSL met hoge eisen aan de technische finesses en compromisloze kwaliteit de juiste weg is ingeslagen, bewijzen ettelijke onderscheidingen: Zo won LSL in 2013 bij de lezerkeuze van het tijdschrift 'PS' voor de vijfde keer op rij in de categorie 'Accessoires/Ombouwen'.


Cataloguspagina: 567
Motor zoeken

vanaf  229,001

Aantal:
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
Op voorraad in je Louis-filiaal?
Reserveer nu.
Kies je Louis-filiaal
Je hebt nog geen artikel geselecteerd.
 • Productinformatie Productinformatie Productinformatie

  LSL-stuurdemper
  met TÜV-goedkeuring

  LSL-stuurdemper - nog stabieler gaat het alleen over rails!

  Regelmatig zorgen ontwerpers van motoren met een zeer sportief karakter, een extreem laag gewicht en steeds steilere balhoofdhoeken voor heftige invloed van een slingerend en klapperend stuur.

  Verschijnselen die het rijplezier en de veiligheid aanzienlijk verminderen. De stuurdemper van LSL belooft dit te verhelpen: Dit krachtige demperelement is getest in de racesport, is enthousiast ontvangen door de vakpers en heeft zich op de weg ook al lang bewezen (7 instellingen).

  Afhankelijk van het motormodel worden de stuurdempers geleverd in titanium geanodiseerd ronde of zilver geanodiseerd ovale uitvoering. Met TÜV-goedkeuring geldig voor Duitsland

  Let op: Bestelnr. 10045232 is niet geschikt voor VTR 1000 SP-2!

  Aanwijzing:

  • Bij alle modellen die met (*) zijn gemarkeerd, is de stuurdemper niet te monteren op een ombouw naar een superbike
  • Bij alle modellen die met (**) zijn gemarkeerd, moet de stuuraanslag worden begrensd
  • Bij alle modellen die met (***) zijn gemarkeerd, alleen mogelijk zonder radiateurmantel links

  Extra informatie: In een vergelijkende test van stuurdempers in het magazine PS (uitgave 11/2007) kreeg de LSL-stuurdemper voor de Yamaha R6 7 van de 8 mogelijke punten. Commentaar van de redactie: "LSL biedt een demper voor een stuntprijs. Hij wordt volledig open subtiel en gevoelig geactiveerd."

 • MOTORRADFAHRER Uitgave 05-2010

  "Motorradfahrer" magazine tested six different steering dampers in its 5-2010 issue. The LSL Titan was rated "GOOD". Verdict:

  "Smart shoppers take note! This bargain comes with excellent installation instructions and its own fork tube clamp for optimal linkage. The LSL performs very well - in fact, it even offers damping reserves worthy of the racetrack..."

Bijpassende artikelen