CUP GROOVE
CUP GROOVE
Motogadget

motogadget mst Groove Cup

voor motoscope tiny, zwart

Art. No. 10034694
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

vanaf € 119,00 1
Beschrijving

motogadget mst Groove Cup voor motoscope tiny, zwart

mst Groove Cup voor motoscope tiny

Hoogwaardige, uit massief aluminium gedraaide/gefreesde en zwart geanodiseerde Groove Cup voor alle 49mm-instrumenten uit de motoscope tiny-serie. De cup met het stijlvolle contrastfreeswerk is bedoeld voor montage op sturen van 22 mm of 1 inch. De bevestigingsklem is met laserprecisie uit aluminium gesneden en gebogen en maakt een eenvoudige en veilige montage op het stuur mogelijk. Alle bevestigingsschroeven zijn gemaakt van roestvrij staal. De afwerking van de Groove Cup met de plastisch gefreesde lijnen past perfect bij het design van de instrumenten.

  • Diameter: 56 mm, lengte: 60 mm
  • Zowel inch- als metrische houders verkrijgbaar

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar