OSBORN-POLIJSTSET
OSBORN-POLIJSTSET
OSBORN-POLIJSTSET
OSBORN-POLIJSTSET
Osborn

OSBORN-POLIJSTSET

10-DELIG

Art. No. 10002802
|

14 Beoordelingen

Adviesprijs โ‚ฌย 39,99 2
โ‚ฌย 36,51 1
Beschrijving

OSBORN-POLIJSTSET 10-DELIG

Een hoogglansgepolijste motor ziet er bijzonder fraai uit. Wanneer het chroom glimt en glanst en ieder insect uitglijdt op de lak, kortom: wanneer de motor er weer als nieuw uitziet! Dat is precies waarvoor de professionele 10-delige polijstset 'Profi' van Osborn dient.


U zult nauwelijks iets beters vinden voor het polijsten en hoogglanspolijsten. Osborn verleent uw machine de felbegeerde showroom-look.
U kunt deze set gebruiken voor het polijsten van staal en roestvrij staal, non-ferrometalen zoals aluminium, koper of messing of voor het napolijsten en hoogglanspolijsten van alle metalen. Kwaliteit "Made in Germany"!

Inhoud van de set:

  • 2x sisalschijf voor voorpolijsten, diameter 100 mm, 4 lagen, opening 10 mm: voor het verwijderen van defecten en krassen, bandschuren vanaf korrel 280 of sisalvlies.
  • 2x Notiflex 914-schijf voor polijsten, diameter 100 mm, 8 lagen, opening 10 mm: voor het verwijderen van voorpolijstsporen en effenen van de vlakken. Belangrijk om in de volgende stap een glad en hoogglanzend oppervlak te verkrijgen.
  • 2x Notiflex 925-schijf voor hoogglanspolijsten, diameter 100 mm, 10 lagen, opening 10 mm: om een hoogglanzend oppervlak te verkrijgen.
  • Eรฉn blok van elk polijstwas voor voorpolijsten (bruin, 110 g), polijsten (wit, 110 g) en hoogglanspolijsten (blauw, 110 g)
  • 1x bevestigingsas (assenset) voor alle gangbare boormachines.

Let altijd op het volgende: Gebruik deze alleen voor geschikte oppervlakken! Draag bij het polijsten in verband met rondvliegende deeltjes altijd een veiligheidsbril!

Documenten
Beoordelingen (14)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70โ‚ฌ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar