ENUMA SCHROEFSLUITING
ENUMA SCHROEFSLUITING
Enuma

ENUMA-schroefsluiting MVXZ2

in 520-, 525- en 530-verdeling

Art. No. 60903950
|

8 Beoordelingen

€ 18,99 1
Beschrijving

ENUMA-schroefsluiting MVXZ2 in 520-, 525- en 530-verdeling

Voor Quadra X-ringmotorkettingen van de nieuwste generatie, zoals de Enuma MVXZ2-aandrijfketting, is dit de ideale sluitschakel: de gepatenteerde schroefsluitschakel van Enuma. Deze maakt een snelle, geheel probleemloze en buitengewoon voordelige montage van open Enuma-aandrijfkettingen mogelijk.

Een andere reden om te kiezen voor een Enuma MVXZ2-ketting is de speciaal voor dit kettingtype ontwikkelde Enuma-patentsluitschakel. Deze is eenvoudig en veilig met een steeksleutel (maat 10) worden gemonteerd. Arbeidsintensieve werkzaamheden zoals uitbouwen van de achterbrug en klinken met speciaal klinkgereedschap zijn overbodig. Zo kan de sluitschakel in geval van nood zelfs aan de kant van de weg zonder problemen worden aangebracht. Het afbreekpatent resulteert in een veilige nagelkop op de bout met een stevigheid als van een eindeloze ketting!

Deze set bestaat uit:

  • 1 buitenplaat met bout
  • 1 buitenplaat (los)
  • 2 gesloten moeren, maat 10
  • 4 X-ring-afdichtringen
  • kettingvet
  • 1 kabelbinder voor eenmalig gebruik, voor het doortrekken van de nieuwe ketting

Leverbaar in de volgende maten en kleuren:

  • 520 - staalgrijs en goud
  • 525 - staalgrijs en goud
  • 530 - staalgrijs en goud

Veiligheidsinstructies:
Deze sluitschakel is volgens de fabrikant nadrukkelijk alléén bedoeld voor Enuma Quadra-X-ring-motorketting MVXZ2 en mag daarom niet worden gebruikt voor andere kettingtypen! Zorg dat alle onderdelen vóór montage grondig worden ingevet met het meegeleverde kettingvet. Neem altijd de montagehandleiding in acht. Een verkeerde montage van de sluitschakel kan ernstige schade aan uw voertuig veroorzaken.

Documenten
Beoordelingen (8)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar