REMLICHTSCHAKELAAR 2SLIDE
REMLICHTSCHAKELAAR 2SLIDE
LSL

REMLICHTSCHAKELAAR 2SLIDE

HYDRAULISCH M10X1,25

Art. No. 60150930
|

5 Beoordelingen

€ 19,95 1
Beschrijving

REMLICHTSCHAKELAAR 2SLIDE HYDRAULISCH M10X1,25

Hydraulische LSL-remlichtschakelaars:

deze hydraulische remlichtschakelaars zijn een combinatie van een holle schroef en een remlichtschakelaar en zijn speciaal voor het LSL 2Slide-voetsteunsysteem ontwikkeld. Deze worden gemonteerd in plaats van de originele holle schroef die de remleiding met de hoofdremcilinder verbindt. . Vanzelfsprekend ook geschikt voor "universele" en "custom"-toepassing, als bijv. de originele remlichtschakelaar uitvalt.
Na de vervanging moet het remsysteem worden ontlucht.

Opmerking:
Gebruik onze schroefdraadsjabloon om de juiste spoed van de remlichtschakelaar te bepalen. Er zijn twee aluminium keerringen bij de levering inbegrepen.

Documenten
Beoordelingen (5)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar