ÖHLINS VOORVORKVEREN
ÖHLINS VOORVORKVEREN
Öhlins

Öhlins voorvorkveren

VOOR VELE MODELLEN

Art. No. 60870001
|

6 Beoordelingen

Vind je motor:
Adviesprijs € 143,00 2
vanaf € 59,00 1
Beschrijving

Öhlins voorvorkveren VOOR VELE MODELLEN

Öhlins voorvorkveren zijn de ideale aanvulling op Öhlins achterwielvering. Ze zorgen voor een optimaal uitgebalanceerd motorchassis. Net als de monoschokdempers worden ook de voorvorkveren van de gerenommeerde Zweedse fabrikant individueel op het betreffende model motor afgestemd. Het resultaat: een optimale performance die de vaak te zachte originele voorvorkveren voelbaar overtreft.

Dankzij moderne fabricagemethoden en een hoge precisie wijken Öhlins voorvorkveren maximaal 3% af van het berekende veerpercentage. Hoogwaardige materialen garanderen een maximale stabiliteit en een lange levensduur bij gelijkblijvende prestaties. Door de geringe slijtage wordt er bovendien voor gezorgd dat de vorkolie significant minder vervuilt dan bij standaardvoorvorkveren zodat de vork in zijn geheel minder aan slijtage onderhevig is.

Öhlins voorvorkveren zijn afhankelijk van het model motor lineair of progressief gewikkeld. Lineaire voorvorkveren bieden een gelijkblijvende weerstand over de totale veerweg en ondersteunen daarmee een gelijkmatige demping. Progressieve veren hebben vanwege hun constructie op verschillende gebieden van de veerweg een verschillend veerpercentage en daarmee een ander dempingsgedrag. Progressieve voorvorkveren bieden voordelen bij tourbikes die met wisselende lading worden gebruikt. Bovendien worden ze vaak bij klassieke bikes met duoveerpoten bij de achterbrug en standaard, niet-verstelbare televorken gebruikt. Maar voor beide versies geldt: Met Öhlins voorvorkveren in combinatie met de bijbehorende Öhlins vorkolie wordt het prestatievermogen van de originele vork duidelijk verhoogd.

Belangrijk voor de balans van de motor is dat voor en achter hetzelfde principe (dus of lineair of progressief) wordt gebruikt. Om het prestatievermogen van de voorvorkveren optimaal te benutten, adviseert de fabrikant de vorken met Öhlins vorkolie volgens de aanbeveling voor het betreffende model voertuig te vullen (zie tabel onder 'Documenten').

OPMERKINGEN:

  • (PROG.): Het gaat om progressieve voorvorkveren, bij alle andere gaat het om lineaire voorvorkveren.
  • 6,5-11,0: Aan de hand van het getal dat achter de artikelomschrijving 'ÖHLINS VOORVORKVEREN' staat, kunt u het veerpercentage (N/mm) van de betreffende voorvorkveren bepalen. Hoe hoger het getal des te harder de veer.
  • /LHA: Aanbevolen olie en luchtkussen/oliepeil vindt u in het handboek van het voertuig.
  • /R&T: De fabrikant adviseert Öhlins R&T vorkolie (bestelnummer: 60870350)
  • /#5: De fabrikant adviseert Öhlins #5 vorkolie (bestelnummer: 60870351)
  • /#10: De fabrikant adviseert Öhlins #10 vorkolie (bestelnummer: 60870352)
  • /#20: De fabrikant adviseert Öhlins #20 vorkolie (bestelnummer: 60870353)

LET OP!
Voor de montage van dit artikel is kennis van motorvoertuigen vereist. Mocht u niet over de juiste kwalificaties beschikken, dan adviseren wij u met klem de werkzaamheden uit te laten voeren in een motorwerkplaats. Klik voor een lijst met ÖHLINS servicecenters op de volgende link: https://www.ohlins.eu/en/motorcycle/dealer/

Documenten
Beoordelingen (6)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar