MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV X-M5 DIVERSE
MIVV

Mivv X-M5 geluidsdempers

Diverse modellen en uitvoeringen

Art. No. 10052750
|

1 Beoordeling

Vind je motor:
Adviesprijs € 494,00 2
vanaf € 389,00 1
Beschrijving

Mivv X-M5 geluidsdempers Diverse modellen en uitvoeringen

De geluidsdempers van Mivv zijn ontwikkeld voor gebruik op de weg. Talrijke modellen geven de motor een bijzonder elan. Alle Mivv-installaties kunnen snel en eenvoudig worden vervangen door de originele uitlaat. De geluidsdempers van Mivv verhogen de prestaties, verminderen het gewicht en hebben de onmiskenbare Mivv-sound. De geluidsdempers zijn verkrijgbaar van staal, carbonvezel of titaan, waarbij deze laatsten een carbon-eindkap hebben. Een perfecte mix om de look van je machine te verbeteren en deze met nog meer passie te berijden.

De Mivv X-M5-lijn is het resultaat van de in de MotoGP, Moto2 en Moto3 wereldkampioenschappen opgedane ervaringen en is de perfecte synthese tussen prestatie en racing. Met een design dat veel weg heeft van de uitlaatsystemen van het wereldkampioenschap, heeft de X-M5 einddemper een conische vorm, met compacte afmetingen, evenals de onmiskenbare Mivv-sound. De demper heeft een kap van carbon twill 3K en is uitgerust met een uitneembaar veiligheidsrooster, dat de Db Killer verbergt.

Uitvoeringen:

  • X-M5 Titan
  • X-M5 Black
De titaniumvariant onderscheidt zich door een geluidsdemper van titaan graad 1 Slow met een "pearled" effect. Dit effect wordt bereikt dankzij een speciale oppervlaktebehandeling. De Black-variant is gemaakt van edelstaal AISI304 met een zwart gelakt middengedeelte.

Let op:
BL - Black
ST - Edelstaal
TI - Titaan
CB - Carbon
S/O - SlipOn
K/A - Volledige installatie

Zie "Documenten" voor meer informatie met betrekking tot toelatingsrechten en productverzorging.

Documenten
Beoordeling (1)
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar