Motorkleding voor vrouwen 

Zodat je je altijd comfortabel en veilig op de motor voelt. 

Stijlvol en modieus 

Of je nu zelf rijdt of meerijdt, een goede uitrusting is voor iedereen belangrijk. Louis biedt je een groot aanbod aan modieuze en functionele motorkleding.De bikerwereld van de vrouwen
Tips over de pasvorm

Tips over de pasvorm

Waarom het bij kleding de moeite waard is om aandacht te besteden aan speciale damesmodellen:

(A) Lichaamslengte: Vrouwen zijn gemiddeld genomen niet alleen kleiner dan mannen, maar hebben over het algemeen ook een andere anatomie. Let daarom bij het passen altijd op de positie van de protectoren.

(B) Borst: Hoe sportiever, d.w.z. hoe strakker het leren jack, hoe belangrijker de pasvorm op de borst.

(C) Taille: Damesjassen tot op de taille passen niet alleen beter, ze zien er ook beter uit. Vergeet de rugprotector niet bij het passen!

(D) Heupen: Heupprotectoren zijn onvermijdelijk zichtbaar. Als je dat niet leuk vindt, kun je deze gewoon verwijderen; je doet dan wel afstand van een stuk beveiliging.

(E) Binnenbeenlengte: Motorbroeken moeten "te lang" zijn om er goed mee de machine te zitten. Je kunt bij het passen het beste even op de motorfiets gaan zitten.

Leer in de regen

“Leren kleding is bestand tegen een korte bui als het leer goed is geïmpregneerd. Maar als je langere tochten plant, mag je de regenbescherming niet vergeten. De gevoerde regenpakken van Proof zijn ideaal voor koud, nat weer."

Linde

Linde

Kwaliteitsbeheer

"Design, pasvorm, materiaal, verwerking – onze kledingspecialisten letten op alles. Zodat jij tevreden bent."

#BIKERATHEART


Leer

Ziet er zeker goed uit

Leer en motor - dat gaat ook voor vrouwen hand in hand. Of je nu op een klassieker, een naked bike, een chopper of een racer rijdt, met een leren jas en broek zit je altijd goed. Het robuuste leren jack past natuurlijk ook bij de motorjeans. Leer heeft ook de bijzondere eigenschap dat het zich steeds meer aan je lichaam aanpast en na verloop van tijd een echt onderdeel van je wordt. Wel moet je je leren kleding van tijd tot tijd met leerverzorging behandelen, dan zul je er heel lang veel plezier van hebben.

Leer
Leer

Textiel

Veelzijdiger dan ooit

"Textiel-motorkleding voor dames is nog nooit zo veelzijdig en gevarieerd geweest."

Of het nu gaat om reizen of racen, voor de stad is of voor een rit in het terrein, of het nu gaat om de zomerse tocht of een trip naar andere landen en continenten: er is voor alles en elke behoefte de juiste kleding. Van spijkerbroeken tot motorpakken van hightech-vezel, van specialisten tot en met allrounders - er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden. En Louis heeft een enorme keuze voor je.

SEGURA

Gegarandeerd cool

SEGURA

Leren motorpakken

De sportieve variant

Nauw aansluitend, als een tweede huid - vooral voor het wat snellere bochtenwerk, zijn leren motorpakken ook voor vrouwen de eerste keuze. Omdat leer na verloop van tijd gemakkelijk een beetje meegeeft en zich als vrijwel geen ander materiaal aan de lichaamsvorm aanpast, mag je nieuwe pak gerust een beetje "krap" zitten.

Leren motorpakken
Leren motorpakken

Vrijetijdskleding en T-shirts

Fashion voor de tijd zonder motor

Na het rijden of gewoon zomaar: bij Louis vinden vrouwelijke motorrijders ook vrijetijdskleding voor als ze niet op de motor zitten. Tops, shirts en hoodies van stoer tot sexy.

Vrijetijdskleding en T-shirts
Vrijetijdskleding en T-shirts
Sjaals, halskragen

Sjaals, halskragen - Louis heeft voor iedereen een enorme keuze

Een van de beste uitvindingen sinds er motorfietsen bestaan: ze houden wind, kou en vocht buiten en zijn universeel te gebruiken.


Regenkleding
Regenkleding

Regenkleding

Wat voor weer het ook is ... geef wind, kou en nat geen kans.

Andere onderwerpen

Functioneel ondergoed

Helmen
Handschoenen
Laarzen

Techniek