Reserveonderdelen en accessoires voor DERBI 250 SRX 250-SRX

DERBI 250 SRX

-

Technische gegevens*

Cilinderinhoud:
234
Cilinder:
2
pk/kW:
18/13
Bougie 1:
NGK CR8HS
Bougie 2:
NGK CR8HIX
Elektrodenafstand:
0,7 MM
Technische gegevens*
Cilinderinhoud:
234
Cilinder:
2
pk/kW:
18/13
Bougie 1:
NGK CR8HS
Bougie 2:
NGK CR8HIX
Elektrodenafstand:
0,7 MM

Tankinhoud*

Brandstof:
8,0 LITER
Tankinhoud*
Brandstof:
8,0 LITER

Mis je gegevens of artikelen in het overzicht van je motor? Of heb je een fout ontdekt? Laat het ons weten. Naar het formulier

0 artikelen

Wow, je houdt echt van filteren!

Helaas hebben we niets passends gevonden.

Verander gewoon je filterkeuze een beetje.
Tip
Onderhoud tips
Een omvangrijke lijst van tips voor hobbymonteurs die je helpen om de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden zelf uit te voeren.
Meer informatie >
Meer informatie
* De technische gegevens en productindelingen werden door Louis met de grootste zorgvuldigheid vastgesteld en hebben betrekking op het Duitsland-model van het geselecteerde voertuig. Buitenlandse modellen kunnen eventueel hiervan afwijken. Een garantie voor de juistheid van de gegevens sluit Louis uit. Houd vóór montage rekening met de informatie in het onderhoudsboek van je motor en/of win informatie in bij de fabrikant.

Technische gegevens, reserveonderdelen en accessoires voor DERBI 250 SRX (250-SRX)

Wil je zelf je DERBI 250 SRX (250-SRX) verzorgen en onderhouden? Louis geeft je alle informatie die je hiervoor nodig hebt. Welke olie, welke remvloeistof is voor de machine nodig? Welke bougies zijn de juiste? Welke waarden voor bandenspanning en klepspeling zijn correct? Hier vind je het antwoord op alle belangrijke vragen over jouw model. Naast deze informatie over je motor bieden wij je ook een zorgvuldig samengestelde lijst met alle speciaal voor je DERBI 250 SRX (250-SRX) verkrijgbare slijtonderdelen, aanbouwdelen en accessoires uit ons assortiment. Zo vind je de noodzakelijke informatie en het juiste product snel en ongecompliceerd op één plek.