SW-MOTECH BEENTAS
SW-MOTECH BEENTAS
SW-MOTECH BEENTAS
SW-MOTECH BEENTAS
SW-Motech

SW-MOTECH BEENTAS

BEENTAS WP ZWART

Art. No. 10070972
|

Er zijn nog geen beoordelingen.

€ 45,00 1
Beschrijving

SW-MOTECH BEENTAS BEENTAS WP ZWART


Ben je op zoek naar een elegante oplossing om je bagage op een alternatieve en comfortabele manier aan je been te dragen? Dan is deze waterdichte versie van de Leg Bag de handige metgezel voor jou. Hiermee heb je belangrijke spullen snel bij de hand tijdens het rijden. Heb je geen mogelijkheid om een tanktas aan je motor te bevestigen? Dan is er de Leg Bag WP. Deze doorontwikkeling van de functionele beentas, die vooral populair is bij rijders van supersport- of retromotoren, is geschikt voor zowel korte ritten als lange afstanden.

Bijzonder praktisch: je draagt de weerbestendige Leg Bag WP dicht tegen je lichaam en je bewegingsvrijheid wordt praktisch niet beperkt. Dit betekent dat hij ook populair is bij liefhebbers van leren pakken zonder zakken, omdat hij voorkomt dat relevante lichaamsdelen tijdens het rijden worden gehinderd - zelfs off-road.

De Leg Bag WP scoort ook punten met zijn aangepaste pasvorm: het holster kan worden aangepast aan de respectievelijke beenlengte en de dij- en heupomtrek. De tas wordt geleverd met alles wat nodig is - inclusief een handige binnenzak.
gemaakt van duurzaam en slijtvast TPU-materiaal
met waterdichte spiraalrits
Voorpand gemaakt van 100% waterdicht Hypalon
Binnenzak van gaas met elastische sluiting
Antislipmateriaal aan de onderkant

In levering inbegrepen
1 x Leg Bag WP
Instructies

Details
Materiaal: TPU
Kleur: zwart
Afmetingen: 15,7 x 6,9 x 19,7 cm
Totaalgewicht: ca. 0,3 kg

Documenten
Beoordelingen
Alle varianten
Nog vragen?

Heb je een algemene vraag, een vraag over je bestelling, wil je kritiek geven of ons gewoon je mening geven? Wij zijn er graag voor je.

Persoonlijke gegevens

Ik heb een vraag...

Selecteer een optie

Kies een contactoptie

Selecteer een optie

De door jou ingestelde periode is ongeldig. Corrigeer dit a.u.b.

tussen

uur
en

uur

Door het versturen van het formulier verklaar je je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens overeenkomstig onze privacyrichtlijn.

Vanaf 70€ zonder verzendkosten
Teruggaverecht gedurende 2 jaar
Snelle levering
Retourzending gratis
SearchWishlistUser AccountCartArrow LeftArrow RightArrow Right ThinIcon HomeIcon HomeMenuArrowCaret DownCloseResetVISAmatercardpaypalDHLHermesCheckCheck-additionalStarAdd to Shopping Cartchevron-leftchevron-rightSpinnerHeartSyncGiftchevron-upKlarnaGridListFiltersFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoCalendar