De Louis-filialen

[HEADER - Filialen]

Elk filiaal een bijzondere belevenis

80 filialen in Duitsland, Oostenrijkm, Nederland en Zwitserland plus een bekroonde onlineshop – dat is Europa's nr. 1 voor motor & vrije tijd. En overal benadert Louis u steeds op dezelfde voorwaarde; van uw aankoop een bijzondere belevenis te maken. Gekenmerkt door competentie, vriendelijkheid en het goede gevoel u alleen het beste voor uw geld te bieden.

[IMAGE: filialen/funshop]

De hoogstpersoonlijke belevenis

In een FUNSHOP voelt u de liefde voor motoren en betrokkenheid van het serviceteam van Louis waarschijnlijk het duidelijkst. De sfeer is heel eigen. Dat geldt zowel voor het krijgen van advies over de juiste helm als praten over de verschillende maten schroevendraaiers of bij de bestelling van een aanbouwdeel over de snelstmogelijke levertermijn. Dat is uw hoogstpersoonlijke Louis-belevenis

[IMAGE: filialen/megashop]

De grandioze belevenis

Al op de drempel van een MEGAShop voelt u – dit is de wereld van Louis. Met een overtuigend assortiment aan helmen, motor- en vrijetijdskleding, bagage, techniek en multimedia. Alle belangrijke slijt-, reserveonderdelen en aanbouwdelen wachten achter de technische balie op u. Bovendien heeft de overzichtelijke presentatie van de artikelen een bijzonder uitnodigend effect. Bekijk alles, pas het en laat u desgewenst vakkundig adviseren door het serviceteam van Louis. En met parkeerplaatsen voor de deur staat niets een bezoek in de weg. In uw Louis-MEGAShop bent u aan het juiste adres. Hier vindt u wat u zoekt en nog meer. Veel meer. Een grandioze shopbelevenis!

[IMAGE: filialen/gigastore]

De 'Fantastisch!'-belevenis

Welkom in de heel bijzondere beleveniswerelden rond het motorrijden. Gun uzelf een bezoek aan een gigantische Louis-GIGAStore. Ter indicatie: Louis-filialen met een totaaloppervlak vanaf ongeveer 1500 m² heten bij ons GIGAStore. Hier vindt u het meest uitgebreide aanbod aan artikelen onder één Louis-dak – in de betreffende regio uniek. Ontdek een indrukwekkende diversiteit aan helmen, motor- en vrijetijdskleding, techniek, bagage en speciale multimedia voor motoren. Overweldigend is ook het aandeel slijt- en reserveonderdelen en aanbouwdelen voor uw bike. Overal op de bijzonder royale verkoopoppervlakken van Europa's nr. 1 vindt u de betrokken en sterk gemotiveerde adviseurs van het serviceteam van Louis die bijna niet kunnen wachten tot ze u van dienst kunnen zijn en mogen helpen. Speciale rustzones nodigen uit om even te gaan zitten of het inlassen van een shoppauze. De parkeerplaatsen direct voor de deur en tot zover u kunt kijken zorgen van meet af aan voor een uitnodigende shopbelevenis. Kom en geniet van uw Louis-GIGAStore – het is fantastisch!