LouisCard – onze sterke partners

Om je met je LouisCard nog meer voordelen te kunnen bieden, werken wij samen met sterke partners die je als LouisCard-houder een groot aantal voordelen bieden.

ACV Automobil-Club Verkehr

Optimale bescherming voor alle verkeersdeelnemers - inclusief Europese verzekeringsdekking met de reis- en kredietbrief

De ACV Automobil-Club Verkehr is de op twee na grootste automobielclub in Duitsland. Deze club biedt zijn leden uitgebreide bescherming en veiligheid en staat hen 24/7 met raad en daad terzijde. De club is servicegericht, ervaren en voordelig en biedt iedereen een passend servicepakket. LouisCard-houders ontvangen van ACV voor een nieuw lidmaatschap eenmalig 500 partnerpunten.

Admo Tours

Tot wel 5% directe korting op wereldwijde motorhuur, motorreizen en enduro-trainingen

Wij brengen u naar de mooiste plekken ter wereld. Met ons hebt u de mogelijkheid om in meer dan 40 landen wereldwijd met de motor te rijden. ADMO is HET centrale aanlooppunt voor motorvakanties, enduro-plezier, motorhuur, motortrainingen en begeleide motorreizen. Wij bieden u vrijheid op twee wielen! Dankzij onze jarenlange ervaring vinden wij voor elke wens op twee wielen de juiste oplossing: van beginner tot expert, van kinderen tot volwassenen, van avontuurlijke rijders tot enduro-liefhebbers. Motorhuur, wereldwijd begeleide motortochten of enduro-trainingen en -tochten: bij ons bent u voor elk motoravontuur aan het juiste adres. Geef bij de reservering in het veld "Kommentar zu Ihrer Buchung" (commentaar bij uw boeking) gewoon het trefwoord "LouisCard" + uw LouisCard-nummer op en profiteer van tot wel 5% korting op de netto-huurprijs. Geldt niet voor specials. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Adventure Motorcycle Tours

Direct 5% korting op BMW-motortochten en -huur in Transsylvanië, Roemenië en Oost-Europa

Verken enkele van de mooiste wegen ter wereld op een motor van BMW. Wij bieden motortochten onder begeleiding van een gids, motorreizen en motorverhuur, een kaart en tips voor de mooiste wegen. Bezoek onze website en ga voor een motorreis. Ontdek de wereld, ga ervoor!

Akzent Hotels

€ 5 besparen - bij een boeking in één van de AKZENT-familiehotels

U ontvangt € 5 korting op de actuele dagprijs in alle 100 AKZENT-HOTELS - in Duitsland en Oostenrijk. Geef tijdens het boeken in het boekingsscherm rechtsboven de boekingscode 'louis-akzent' op en laad de pagina opnieuw. Daarna worden alle beschikbare tarieven € 5 goedkoper weergegeven. U ontvangt deze korting bij een boeking via www.akzent.de, de hotelwebsites van de AKZENT-hotels of telefonisch.
Houd u er a.u.b. rekening mee dat de korting alleen via een rechtstreekse telefonische of online-boeking mogelijk is. Een korting achteraf onder vermelding van de LouisCard tijdens de betaling is helaas niet mogelijk

ALMOTO Motorrad Reisen

Direct 5% korting op motorreizen

Met meer dan 100 tochten in 16 landen biedt ALMOTO Motorrad Reisen een uitgebreid tourprogramma in Europa en Marokko aan. Wij bieden spannende tochten door onbekend achterland waar reizigers als vrienden worden ontvangen. Onder vermelding van uw LouisCard-nummer ontvangt u direct 5% korting op alle ALMOTO Motorrad Reisen.
Laat u inspireren en ga met ons op reis - er valt nog zoveel te ontdekken!

Amerika Heller

150 euro korting voor LouisCard-houders bij een boeking van een pakketreis

Met ruim 20 jaar ervaring in de VS is Amerika-Heller DE specialist voor tochten onder begeleiding van een gids in het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het reizen in kleine groepen, in combinatie met een gegarandeerd vertrek, zorgt voor een onvergetelijke motorvakantie.

Augustusburg

15% korting op de entree voor het motormuseum

Het motormuseum behoort tot de belangrijkste en meest uitgebreide motorverzamelingen van Europa. Op een expositieoppervlak van 1200 m² wordt aan de hand van 175 tentoonstellingsstukken de technische ontwikkeling van de motor van 1885 tot nu op indrukwekkende wijze geïllustreerd. De museale presentatie van de historische ontwikkeling van de motorbedrijven DKW, Auto Union en MZ uit Zschopau is wereldwijd uniek.

Op vertoon van de LouisCard krijgt u 15% korting op de entreeprijs.

bidabike

30% korting op de verkoopprijs bij veilingen van motoren – gratis realisatie van veilingen en advertenties. 12 maanden garantie bij aankoop van particuliere tweedehands motoren mogelijk.

Op bidabike kun je gratis je motor veilen; er ontstaan alleen kosten als je motor ook echt wordt verkocht. Zo kun je de werkelijke marktprijs van je bike achterhalen en als het hoogste bod overeenkomt met de door jou gewenste prijs, kun je akkoord gaan met de verkoop. Was de geboden prijs voor jou te laag, dan zie je af van de verkoop of biedt je de hoogste bieder een onderhandeling achteraf aan. Er ontstaan voor jou GEEN kosten als er geen verkoop plaatsvindt. Bezorgt een veiling je de zenuwen? Realiseer dan gemakkelijk en gratis een advertentie voor je motor en beslis of je deze uitsluitend bestemt voor dealers of ook voor particulieren. Bovendien kun je je motor op bidabike zelfs aan particulieren verkopen met een garantie van 12 maanden voor tweedehands motoren; ook kun je voor elke op bidabike gekochte particuliere motor een garantie van 12 maanden voor tweedehands motoren afsluiten. Als je bij de registratie in het veld "Bon" het woord "Louis" en het LouisCard-nummer invoert, bespaar je 30% bij een succesvolle verkoop via een veiling.

Bikeworld Travel

Sinds 1997 UW specialist voor internationale motorvakanties: begeleide motortochten, enduro-tochten en trainingen, motorhuur en motortransport: een korting van € 100,00 op elke begeleide tocht, 5% op de huur.

Als biker weet u dat wij motorrijders echte individualisten zijn die veelal kiezen voor aparte tochten, zowel alleen als in de groep. Om deze reden is een uitgebreid en specifiek op uw reiswensen afgestemd advies door een competente en ervaren partner noodzakelijk - met BIKEWORLD TRAVEL GmbH hebt u deze partner gevonden: wij staan u met onze ervaring en passie op het gebied van motorreizen graag terzijde...

Bridgestone

Passion for Excellence

Per euro 3 partnerpunten op de koopprijs van je nieuwe Bridgestone banden van de Bridgestone-Biker's Profi dealer. Bij aankoop van de premium banden S22, T31 en A41 ontvang je zelfs 6 partnerpunten. Het adres van de Biker's Club dealer bij jou in de buurt vind je op www.bridgestone.nl en www.bridgestone.be.

Voorbeeld: Met de aankoop van een set 120/180 van de gloednieuwe Battlax S22 voor € 391,20 verdien je al € 23,47 2.346 partnerpunten.
Stuur gewoon een kopie van je Biker's Profi banden-factuur naar: Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH, Service LouisCard in 21027 Hamburg, Duitsland. Wij schrijven je partnerpunten meteen op je account bij.

BUSINESS Womanbiker®

Onvergetelijke motorreizen voor actieve bikers

Schitterende routes, persoonlijke aandacht voor elk individueel persoon waarbij iedereen zich prettig voelt, en een bijzonder omzichtige organisatie vormen de basis waaruit prachtige motortochten voor vrouwen ontstaan. Geheel naar eigen keuze blijven de motorrijdsters onder elkaar of rijden ze in gemengde groepen.
Als touroperator sta ik met al mijn passie achter mijn idee om vrouwen op de motor enthousiast te maken met bijzondere ervaringen. Ik ga voor 100% klanttevredenheid. Ontvang direct 5% korting op motorreizen en seminars. 

Hartelijke groeten, Franziska Pröll – oprichtster en eigenaresse.

daydreams

Bespaar 30% op uw motorvakantie: HET DUITSE ANTWOORD OP DE ROUTE 66

daydreams is al 20 jaar uw expert voor regionale korte vakanties in Europa. Ons principe is simpel en tegelijkertijd uitzonderlijk: het baseert op de uiteenlopende benutting van hotelcapaciteiten en een slim gebruik hiervan. Pak uw voordeel!
Bespaar op de aankoop van de daydreams hotelbon 30%. De bon is geldig voor tot wel drie overnachtingen met 2 personen in een van de 2.000 geselecteerde partnerhotels van daydreams. De Amerikanen hebben hun Route 66. Het Duitse antwoord hierop luidt: Pan Germania. Over ruim 10.000 kilometer kronkelt deze route door Duitsland - en is een waar paradijs voor bikers. Of u nu over de Pan Germania rijdt of voor een andere bekende motorroute kiest: wij hebben altijd het passende hotel voor u!

DEVK Versicherungen

Voordelig verzekerd met de meervoudige testwinnaar.
Motor of auto: een vergelijking is altijd de moeite waard!

Eén van de TOP 5-verzekeraars voor motorvoertuigen in Duitsland. LouisCard-houders ontvangen momenteel 1000 partnerpunten bij het afsluiten van een motorverzekering. Onze TIP: profiteer van nog eens 500 punten bij het afsluiten van een verkeersrechtsbijstandsverzekering! Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de verzekeringsaanvraag.

DFDS

10% korting op DFDS-overtochten I Groot-Brittannië, Noorwegen & de Baltische landen

DFDS brengt je samen met je eigen motor op de routes Amsterdam-Newcastle, Kopenhagen-Oslo en Kiel-Klaipėda dagelijks tijdens een nachtelijke overtocht naar je vakantie. De kanaalveerboten verbinden met tot wel 54 afvaarten dagelijks de Franse havens Calais en Dunkerque met het Zuid-Engelse Dover. Als LouisCard-houder bespaar je 10% op het veertarief (geldig afh. van beschikbaarheid). Boek je overtocht online of telefonisch via +49 (0)40 3890371 (excl. € 14,00 administratiekosten).

dirt4fun – offroad training & travel

5% korting op alle cursussen en motorreizen

De naam zegt alles: bij dirt4fun gaat het om heel veel plezier veraf van de geasfalteerde wegen en helemaal zonder prestatiedruk. Dat geldt voor de professioneel georganiseerde enduro-cursussen op zes locaties in Duitsland alsook voor de begeleide offroad-tochten in Andalusië, in de Pyreneeën en op Kreta. Daarom is ook iedereen van harte welkom die kennis wil maken met de offroad-discipline, de basisvaardigheden voor het rijden in het terrein wil leren en prachtige landschappen actief wil beleven. Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en profiteer meteen van 5% korting.

DT Bike Promotion Fahrertrainings GmbH

Direct 5% korting op racecursussen en vakantiereizen

Bike Promotion biedt het hele jaar door het echte circuitgevoel. Of u nu voor het eerst op een circuit rijdt, een sportrijder bent of een echte prof: Bike Promotion biedt voor elke smaak evenementen op talloze circuits in heel Europa. Het programma omvat tevens prachtige vakantiereizen voor toerrijders in Spanje (winterseizoen). De service bestaat uit motortransport, een eigen bandendienst en handel voor toebehoren ter plaatste, tijdmeting, fotoservice, deels catering en fysiotherapie. Houders van een LouisCard krijgen op vertoon resp. onder vermelding van hun LouisCard(-nummer) direct 5% korting op de deelnameprijs.

Edelweiss

8% speciale korting op onze huurmotoren

Eenvoudig en onbezorgd.
Gewoon vertrekken.
Gewoon eenvoudig!

Wij zijn daar waar het plezier begint! Midden in de Alpen. Kom bij ons langs, op welke manier dan ook, met het vliegtuig, met de trein of met de auto, alles is mogelijk.
Met onze tientallen jaren ervaring op touringgebied weten wij gewoon wat belangrijk is.
Dankzij onze vele sterke partners beschikken wij voor iedereen over het juiste model. Van touring, cruiser, naked bike, scooter tot sporttourer, wij hebben ze allemaal. Je ervaart bij ons je uiterst persoonlijke ultieme genot!
Als u bij uw boeking uw LouisCard-nummer vermeldt, ontvangt u een speciale korting van 8% op onze huurmotoren.

Expedition Africa

Motortochten in zuidelijk Afrika

Expedition Africa is anders dan de andere aanbieders. Wij zijn niet alleen het aanbiedende agentschap in het verre Europa, maar ook de uitvoerende organisatie ter plaatse. Wij wonen sinds 25 jaar hier en kennen het land op onze broekzak.
Van woestijnen over bergpassen tot de rustige kustwegen zit er van alles bij. Als u een motorrijder bent die van Dakar houdt of juist een easy rider-type bent, wij hebben wat voor u.
Het is ons doel om onze klanten hoffelijk te ontvangen en als goede vrienden vaarwel te zeggen.
U kunt kiezen tussen verschillende zorgvuldig samengestelde tochten of door ons een persoonlijke tocht op maat laten maken.

LouisCard-houders krijgen 10% korting op alle tochten, behalve de op maat gemaakte samenstellingen. Voer bij boekingen op onze site uw LouisCard-nummer in om de korting te krijgen.

Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring

Leren door beleven – bij het Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring

Als LouisCard-houder krijgt u 10% korting op de een- en tweedaagse motorcursussen in het Fahrsicherheitszentrum am Nürburgring. Vermeld hiervoor gewoon uw LouisCard-nummer bij de telefonische of schriftelijke boeking per e-mail. Als groep of individu vindt u onder de volgende link informatie over wanneer de trainingen plaatsvinden en wat deze inhouden. Of neem telefonisch contact op via tel. +49 (0)2691-30 150. Wij reserveren graag een plek voor u.

Fahrsicherheitszentrum Sachsenring

10% korting op veiligheidscursussen en trainingen voor sportrijders

Rij over het bekendste circuit van Duitsland - beleef het gevoel daar te rijden waar reeds de beste motorcoureurs ter wereld binnen het kader van de MotoGP en de IDM om punten hebben gestreden. Het aanbod biedt voor ieder wat wils: van een basisveiligheidstraining voor beginners tot trainingen voor de schuine ligging voor ambitieuze sportrijders. Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang direct 10% korting op alle motorcursussen voor sportrijders.

Großglockner Hochalpenstraße

12% korting op het dagticket voor de Großglockner Hochalpenstraße

De beroemdste Alpenweg brengt u naar het hart van het nationaal park Hohe Tauern, naar de hoogste berg van Oostenrijk, de Großglockner (3.798 m) en zijn gletsjer, de Pasterze. Op de 48 kilometer lange Hochalpenstraße met 36 bochten en een beklimming naar een hoogte van tot wel 2.504 meter, staat u een uitzonderlijke natuur- en rijbelevenis te wachten! Als LouisCard-houder krijgt u direct 12% korting op het dagticket voor de Großglockner Hochalpenstraße. Laat bij de aankoop van de dagkaart gewoon uw LouisCard zien.

HEKU-aanhangwagens met kiepframe

Gratis TÜV-certificaat voor 100 km/u en montage van de schokdempers

HEKU-aanhangwagens met kiepframe voor motoren hebben de volgende voordelen: De motor kan veilig door één persoon op de aanhangwagen worden geladen. 10 inch staalbandwielen, waardoor het zwaartepunt lager ligt en goede rij-eigenschappen vertoont. Door het naar beneden kiepen van het frame is er geen laadklep meer nodig.

LouisCard-houders krijgen bij bestelling van een HEKU-aanhangwagen het TÜV-certificaat voor 100 km/u er gratis bij. Bij bestelling van een geremde kiepaanhangwagen voor twee motoren komt alleen de montage van de schokdempers er nog bij.

Hermann – wereldwijd reisplezier

Reisplezier wereldwijd op asfalt en grindwegen

Motorreizen in kleine groepen, kennis maken met gelijkgezinden, ervaringen opdoen en indrukken delen: dat is het succesrecept van Hermann-Motorrad-Reisen. Hier kan elke deelnemer zijn persoonlijke ideeën inbrengen en tegelijkertijd profiteren van de service van een perfect georganiseerde groepsreis! Het programma van Hermann-Motorrad-Reisen omvat bijna alle interessante motorgebieden in Europa. Daarnaast worden ook verre reizen op vier aanvullende continenten aangeboden en een groot aantal offroad-tochten. LouisCard-houders krijgen 3% korting op alle motorreizen als zij bij de aanmelding onder "Weitere Wünsche" (overige wensen) het trefwoord "LouisCard" opgeven.

Hertz-autoverhuur

Bij Hertz huren en 10% korting krijgen!

Boek bij onze partner, Hertz Autoverhuur, en krijg wereldwijd als Detlev Louis-lid tot wel 10% speciale korting:
personenauto's (van de kleine auto tot en met de limousine)
verhuiswagens tot en met 12 ton (in Duitsland)
hoogwaardige producten en diensten (bijv. Hertz Gold Plus Rewards, mobiele WiFi-hotspots e.d.)

Reserveer nu met het Detlev Louis-klantnummer CDP nr. 592908 online op www.hertz.de en profiteer van de speciale Hertz kortingen:
1. Zet een vinkje bij "Ich habe einen Rabattcode" (Ik heb een kortingscode)
2. Voer het bedrijfskortingsnummer CDP nr. 592908 in
3. Kies de optie "Geschäftlich" (Zakelijk)

Hertz vindt het fijn om u in een van de ca. 300 Hertz locaties in heel Duitsland te mogen begroeten!

De Hertz Corporation exploiteert met haar merken Hertz, Dollar, Thrifty en Firefly wereldwijd ongeveer 9700 autoverhuurlocaties en behoort tot de grootste autoverhuuraanbieders op luchthavens.

High-Bike Test Centre Paznaun

An instant € 5 discount on motorcycle rental at the High-Bike Test Centre Paznaun, Tyrol

Would you like to have the chance to test the latest BMW, KTM, Ducati and Triumph models on all-day tours along Tyrol’s winding mountain passes? Then look no further than the High-Bike Test Centre Paznaun, the only motorcycle test centre in Europe to cater for a large range of brands. Even if you arrive without your motorcycle clothing, provisions have already been made! Rukka suits for ladies and men, Schuberth helmets, Daytona boots and even GIVI tank bags and cases are available for testing.
The High-Bike Test Centre Paznaun (Tyrol) offers LouisCard holders an instant € 5 discount off the rental price. Simply present your card and € 5 will be immediately deducted from the rental price.

Ittingen Kartause

20% off current room rate, incl. breakfast

Nestling in the grounds of the former Carthusian monastery in Ittingen, this hotel with 68 stylish and modern rooms invites you to experience the tranquillity of nature in a beautiful part of Switzerland. Today, the Ittingen Charterhouse is all about treating its guests to some great cuisine, whether in the restaurant or the monastery shop, which sells more than 100 locally grown products. LouisCard holders receive 20% off the current room rate, excluding local tax! Simply indicate "LouisCard" when making your booking.

Kroschke

Verzeker je nu van een tegoedbon van € 10 voor de online registratie van een voertuig en € 2 korting op je kenteken!

Met Kroschke registreer je je motor online direct vanaf de bank: in de periode van 10 februari tot 31 oktober 2020 krijgen LouisCard-klanten een tegoedbon van 10 €- voor de online registratie bij Kroschke. Voer tijdens het bestellen gewoon de code “myLouis20“ in. Als je het zelf regelt, profiteer je van een korting van € 2 op je kenteken in onze filialen. Laat daarvoor gewoon je LouisCard zien in het filiaal. Als ervaren registratie-specialist met meer dan 500 landelijke locaties zijn we gegarandeerd bij jou in de buurt. Alle filialen vind je met behulp van onze locatie-vinder.

KULTourBIKES

KULTourBIKES

KULTourBIKES biedt begeleide motorreizen op niveau naar de mooiste bestemmingen van Europa en Noord-Amerika. De reizen worden gepland en uitgevoerd door twee ervaren motor- en reisjournalisten en hun team. Tijdens de reis staat de kennismaking met het land, de mensen en de cultuur centraal. Naast de routeplanning hecht de organisatie zeer aan de veiligheid van de deelnemers en de keuze van de accommodaties. Dat is de formule voor een iets andere motorvakantie.
Op vertoon van uw LouisCard biedt KULTourBIKES u een directe korting van 5% op alle aangeboden motorreizen.

KURVEN.TEAM

VEILIG DOOR DE BOCHTEN – wij bieden rijveiligheids- en bochtentrainingen

VEILIG DOOR DE BOCHTEN – wij bieden rijveiligheids- en bochtentrainingen voor motorrijders in de regio's Deister, Weserbergland, Harz en Kyffhäuser – alsook op racecircuits – om extra van alle bochten te kunnen genieten. De cursussen zijn zowel voor beginners als instappers, herintreders en ook "oude rotten" geschikt. Daarnaast bieden wij de speciale rijveiligheidstraining "only4girls" alleen voor vrouwen aan. Ons aanbod wordt gecompleteerd door 1-3 daagse tochten onder begeleiding met bochtentraining door de regio's Deister, Weserbergland, Harz en Kyffhäuser. En allemaal met de mooiste levensinstelling – lifestyle motor. Geef bij de boeking op www.kurven.team gewoon je LouisCard-nr. aan en ontvangt direct 15% korting op de reguliere prijs voor de rijveiligheidstrainingen 1 + 2, de only4girls-training en de tochten alsook 10% op onze bochtentrainingen.

KURVEN.TEAM GbR
Stettiner Str. 18
D-30890 Barsinghausen
Telefoon +49 (0)5105 6647955

Let's bike together-Hotels

5% korting op vertoon van de LouisCard. Niet geldig in combinatie met andere acties of arrangementen.

10 hotelhouders uit Tirol, de Dolomieten en het Großglockner-gebied zijn bijna 20 jaar geleden een samenwerkingsverband aangegaan om hun passie - het motorrijden - voor hun gasten nog aantrekkelijker te maken. Speciale bikeraanbiedingen en infrastructurele voorzieningen werden geschapen om de motorvakantie vanaf de eerste tot de laatste dag tot een geweldige en onvergetelijke belevenis te maken. Het is ons een groot genoegen om samen met u een geweldige rit over de unieke paswegen in onze regio te organiseren, zodat u uw alledaagse beslommeringen even kunt vergeten. Een gezamenlijke belevenis waarbij naast het natuurschoon natuurlijk ook genieten en gezelligheid voorop staan!
Let op: de korting wordt alleen gegeven als het Louis-lidmaatschap al tijdens de boeking werd vermeld. Betaling in contanten is alleen bij logies incl. halfpension mogelijk.

Magos bikes – motorverhuur op Madeira

Rent a bike bij Magoscar

Direct 5% korting op de huur van een motor en direct 10% korting op de huur van een auto bij Magoscar Lda. op Madeira. De vriendelijke medewerkers spreken Duits, Engels en Portugees.

Moto&Bike op Gran Canaria

Beleef Gran Canaria op de motor Direct 5% korting op de huur van een motor

Huur uw motor bij Moto&Bike op Gran Canaria (www.motoandbike.com) en maak kennis met een adembenemende bergwereld en bochtige wegen langs de kust waar het hart van elke biker sneller van gaat kloppen. Duizenden kilometers aan perfect geasfalteerde wegen met nog meer bochten wachten op u. Met de LouisCard krijgt u 5% korting op de huur van de motor. Vermeld bij de online-boeking via info@motorent.eu gewoon uw LFC-nummer.

Motorrad – het tijdschrift voor alle motorrijders!

Tests, techniek en noviteiten en interessante artikelen

Sluit als LouisCard-houder een jaarabonnement voor het tijdschrift MOTORRAD af en ontvang 1000 partnerpunten. Bij een mini-abonnement (6 edities) ontvangt u 500 partnerpunten. De punten worden na betalingsontvangst van het abonnementsbedrag op uw account bijgeschreven. Stuur na het afsluiten van het abonnement gewoon uw LouisCard-nummer naar motorrad@dpv.de.

Motorradtraining24.de – cursussen met pit

Direct 10% korting op motorcursussen

Of u nu kiest voor een rijveiligheidstraining, een bochtentraining, bochten-perfectioneringstraining, het oefenen van de schuine ligging of scootertraining - als houder van de LouisCard ontvangt u 10% korting op alle cursussen. Vermeld bij de online boeking in het veld „Ihr Guthabenkonto“ de kortingscode  „LouisCard“ en neem de kaart vervolgens ook mee naar de training.

Motorverhuur op Gran Canaria

Direct 5% korting op de motorhuur op Gran Canaria

Ontdek Gran Canaria met zijn ongeëvenaarde landschap op de motor. Met meer dan 35 jaar ervaring en een eigen werkplaats met vakkundig personeel staan wij garant voor veiligheid en rijplezier. Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de reservering en ontvang direct 5% korting op de motorhuur.

Motourismo

Wat kost de wereld? Tot wel 5% minder

MOTOURISMO is de poort naar de wereld voor motorrijders. Groepstocht onder begeleiding, individuele motorreizen, training op de weg of off-road of het transport van je machine naar welke plek dan ook: de Alpen? Andalusië? Afrika? Amerika? Bij MOTOURISMO vind je met honderden motorreizen, trainingen en transporten van meer dan 50 aanbieders 's werelds grootste keus op internet. Met onze fijne filter ontdek je snel en eenvoudig precies het juiste voor jou: en je boekt met tot wel 5% LouisCard-korting. De wereld is groot. Maar rij waarheen je maar wilt.

Nicebike – motorreizen

Ga op pad met Nicebike – motorreizen!

Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang direct 10% korting op tochten met uw eigen bike en 5% korting op reizen met een huurmotor. Nicebike biedt bikers al sinds 14 jaar perfect georganiseerde motorvakanties. Of u nu kiest voor een groepsreis of selfguided op eigen houtje op stap gaat: Nicebike staat u onderweg terzijde.

Nordic Holidays

Direct 5% korting op reizen in Scandinavië

Rijd op krachtige sneeuwscooters over dichtgevroren meren of uitgepijlde trails door de bergen. De opstuivende sneeuw waait in uw gezicht en alleen de zon gaat met u mee. Beleef een geweldige vakantie in Scandinavië met de LouisCard-partner Nordic Holidays GmbH 5% voordeliger en vermeld hiervoor bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer. De korting wordt meteen van de prijs afgetrokken en geldt ook voor de aangegeven transportservices binnen het kader van de geboekte reis.

rider's projekt

Direct 5% korting op motorreizen en direct 10% korting op veiligheidstrainingen

Bij rider's projekt vindt u een compleet aanbod aan motortransport, motorreizen en motortrainingen. Verbeter uw rijvaardigheden met behulp van videoanalyses van professionele instructeurs en kom meer te weten over de juiste set-up van uw motor voor het circuit of de volgende tocht in de Alpen. Alle bikers die altijd al onder professionele begeleiding wilden trainen, zijn welkom - of u nu een beginner, herintreder of ervaren biker bent. Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de boeking en ontvang op reizen en het motortransport 5% korting en op veiligheidstrainingen 10% korting.

ROOKiE-TOURS Motorradreisen

Direct 5% korting op motorreizen

Wij bieden begeleide motortochten uitsluitend voor beginners en herintreders en recreatieve bikers aan.
Zonder enige stress kunt u bij ons heerlijk bochtige motorwegen in de prachtige natuur van de Alpen beleven en genieten van beroemde bezienswaardigheden, regionale lekkernijen en heel veel plezier!

Tijdens ons ROOKiE-seminar op de aankomstavond bespreken wij alle relevante thema's over veilige tour-, groeps- en pasritten.

We gaan in kleine, homogene groepen van maximaal 5 deelnemers op pad.
ROOKiE-TOURS Motorradreisen biedt je hierbij de vereiste starthulp, zodat je meteen ontspannen aan je eerste motoravontuur in de Alpen kunt beginnen!

Als je je LouisCard-nummer bij de boeking aangeeft, ontvangt je bij ROOKiE-TOURS Motorradreisen direct 5% korting!

Tallink Silja

Uw motor reist op alle lijnen kosteloos

Maak kennis met Scandinavië en de Baltische landen met de veerboten van de Tallink & Silja Line. De comfortabele veerboten van Tallink Silja verbinden de mooiste steden in de noordelijke Oostzee. Alle routes kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd en kunnen via één aanbieder worden geboekt. Op alle verbindingen tussen bijv. Stockholm - Riga of Helsinki - Tallinn kunnen houders van de LouisCard hun motor zelfs kosteloos meenemen. Vermeld hiervoor bij de online-boeking via international.sales@tallinksilja.com of telefonisch +49 (0)40 - 547 541 222 (tarief voor vast bellen) de code "95845".

Teneriffa on Bike Motorradreisen

Voor u is het seizoen nog niet voorbij. Ga op reis en maak kennis met Tenerife.

Gun uzelf bij "Teneriffa on Bike" een avontuurlijke vakantietocht in het winterseizoen op dit zonnige en bochtige eiland. Als LouisCard-houder bespaart u op alle reizen die u minimaal acht weken voor vertrek hebt geboekt 10% op de motorhuur. Vermeld gewoon uw LouisCard-nummer bij de boeking via internet of geef het bijv. telefonisch door.

Uhlenhorster Reisedienst

Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang tot wel 3% korting.

Hallo uit Hamburg!
Bij ons kunnen bikers hun individuele reis samenstellen. Of u nu met het vliegtuig of de trein (ook autoslaaptrein) naar uw bestemming reist en of u nu voor uw eigen bike of een huurmotor kiest: wij stellen een uitgebreide rondreis met bijpassende hotels voor u samen.
Vermeld bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer en ontvang tot wel 3% korting.
Stuur uw aanvraag via e-mail naar Info@u-rd.de of neem telefonisch contact met ons op via +49 (0)40 2294498. Breng ook een bezoek aan onze homepage: www.u-rd.de
Hartelijke groeten vanuit Hamburg van het team van de Uhlenhorster Reisedienst

US Bike Travel

Direct 50 euro korting op motorreizen in de VS

Wie droomt er niet van om met een Harley Davisdon® over de Route 66 of over de Highway 1 te cruisen? Bij US BIKE TRAVEL® vindt u alles wat u nodig hebt voor motortochten, met name in de VS en in Canada. LouisCard-houders geven bij de boeking hun LouisCard-nummer op en ontvangen direct 50 euro korting per persoon op de door US BIKE TRAVEL® begeleide tochten die direct worden geboekt. Premies van verschillende systemen kunnen niet met elkaar worden gecombineerd.

Valentins – flowers and smiles

Versheid houdt het langst. De mooiste bloemen van over de hele wereld.

U ontvangt direct 10% korting bij de grote bloemenverzendhandel valentins.de op prachtige bloemengroeten en andere mooie cadeau-ideeën.

Zweirad Akademie

...meer plezier met motorrijden

Ontplooi uw volledige rijtechnische potentieel en leer alle mogelijkheden van uw eigen motor kennen. Dat is de sleutel tot meer rijplezier. Of u nu een herintreder, een ervaren biker, een toerrijder of ambitieuze sportrijder bent en of u nu kiest voor een bochtentraining, veiligheidstraining, trial-training of racecursus: bij ons vindt iedereen de passende training om zijn vaardigheden te perfectioneren! Geef bij de boeking gewoon uw LouisCard-nummer in het veld Bemerkungen (opmerkingen) op en profiteer meteen van 5% korting.