Veelgestelde vragen over de LouisCard (FAQ)

Wij versturen de door jou via een Louis-filiaal, de onlineshop of op een andere manier aangevraagde LouisCard binnen 3 werkdagen. Houd binnen Duitsland rekening met een bezorgtijd van 1-2 dagen voor brieven. Je kunt er dus van uitgaan dat je je LouisCard binnen 4 werkdagen ontvangt. Vanwege de langere bezorgtijden worden naar het buitenland verstuurde LouisCards iets later bezorgd.

Wat is een LouisCard punt waard?

1 LouisCard punt heeft altijd de waarde van 1 cent (EUR 0,01). 1.836 LouisCard punten hebben zodoende een waarde van EUR 18,36.

Waar kan ik de hoogte van mijn actuele puntensaldo bekijken?

Meld je gratis aan voor Mijn Louis. Naast veel andere informatie over je persoonlijke Louis-klantrekening krijg je hier je huidige puntensaldo, inwisselbaar saldo en je omzetten te zien.

Wanneer kan ik mijn LouisCard saldo inwisselen of verrekenen?

Elke zes maanden controleren wij je puntensaldo. Als je 750 punten of meer hebt verzameld, wordt je puntensaldo afgerekend en informeren wij je schriftelijk over je vervolgens inwisselbare saldo. Het aangegeven tegoed kun je binnen zes maanden bij je aankopen in de Louis-filialen of in de onlineshop inwisselen. In de filialen laat je bij de kassa je LouisCard zien en als je online bestelt, hoef je alleen je klantnummer op te geven. In beide gevallen wordt het saldo van de actuele aankoop afgetrokken.

Ik heb mijn LouisCard bij het winkelen in het Louis-filiaal vergeten. Hoe kan ik punten laten achteraf laten toevoegen?

Het achteraf toevoegen van punten voor je aankoop is tot 14 dagen na de aankoop mogelijk. Stuur hiervoor een kopie van de betreffende aankoopbon per e-mail naar onderstaande adressen/nummers. Vergeet ook niet het nummer van je LouisCard te vermelden. Wij voegen de punten achteraf toe.

E-mail: kundenservice@louis.de
Telefoon: +49 70 7111 50 0

Waarom wordt het LouisCard puntensaldo om de zes maanden afgerekend en niet bijvoorbeeld elke dag?

De LouisCard biedt je naast het direct te gebruiken kaartniveau Zilver met 2 punten per volle euro omzet nog het premium-kaartniveau Goud met nog meer punten of een hogere korting. Een premium-kaart krijg je na het bereiken van een bepaald aantal punten binnen een afrekeningsperiode. Om ervoor te zorgen dat je dit aantal punten ook werkelijk met je aankopen kunt bereiken, geven wij je hiervoor zes maanden de tijd.

Ik heb mijn LouisCard verloren. Hoe krijg ik een nieuwe kaart?

Geen probleem. Bij verlies van je LouisCard krijg je natuurlijk direct een gratis vervanging van ons. Neem onder vermelding van je huidige postadres en (indien bij de hand) je klantnummer contact op met:

E-mail: kundenservice@louis.de
Telefoon: +49 70 7111 50 0

Je klant- of kaartnummer verandert niet wanneer de nieuwe kaart wordt verstuurd. Verzamelde, nog niet afgerekende punten gaan niet verloren. Als een reeds schriftelijk meegedeeld euro-saldo van de kaart oneigenlijk wordt ingewisseld, vragen wij om begrip voor het feit dat wij hiervoor niet aansprakelijk kunnen worden gesteld.

De verrekening van mijn actuele LouisCard saldo is op de ontvangstbevestiging onlinebestelling van Louis bij mijn actuele order niet te zien. Wordt het saldo toch verrekend?

Nadat wij je schriftelijk over je actuele LouisCard-tegoed hebben geïnformeerd, wordt deze automatisch verrekend met je volgende bestelling per postorder. Momenteel wordt je hierover pas bij het toesturen van de artikelen op de verzendfactuur geïnformeerd.

Wanneer krijg ik het kaartniveau Premium Goud?

Het premium-kaartniveau Goud krijg je, wanneer je binnen een afrekeningsperiode van zes maanden ten minste 3500 kortingpunten hebt verzameld. Omdat met het premium-kaartniveau je grote aankopen bij Louis anders worden beloond, wijzen wij erop dat voor het bereiken van het premium-kaartniveau uitsluitend korting- en geen partnerpunten tellen. De premium-kaart krijg je automatisch direct na afsluiting van de betreffende afrekeningsperiode toegestuurd.