Advies bij klachten

Hebt u het verkeerde product of een defect product van ons ontvangen? Hier vindt u informatie over het indienen van een klacht.

Bij Louis worden alle producten vóór verzending zorgvuldig gecontroleerd. Toch kan het een enkele keer gebeuren dat u een verkeerd of defect product ontvangt. Vanzelfsprekend kunt u zo'n product terugsturen of een klacht erover indienen. Daarbij maakt het niet uit of u dit in een filiaal, online of via een postorder van Louis hebt gekocht.

Klacht bij online- of postorderbestelling

Voor een snelle afhandeling van uw klacht hebben van u het betreffende product en het aankoopbon (of een kopie hiervan) nodig. Hoe u het beste te werk kunt gaan als u een product wilt terugsturen, leest u in het hoofdstuk Retourzending.

Transportschade

Controleer bij iedere zending nog in aanwezigheid van de postbode of het pakket onbeschadigd is. Als het pakket beschadigd is of duidelijk met tape van de pakketdienst is gerepareerd, moet u hierover onmiddellijk een klacht indienen bij de postbode en deze klacht schriftelijk laten bevestigen. In geval van twijfel weigert u het pakket aan te nemen en neemt u contact met ons op. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een vervangend product.

Klacht in een filiaal

Voor een snelle afhandeling van uw klacht hebben van u het betreffende product en het aankoopbon (of een kopie hiervan) nodig. U kunt producten die u online of via een postorder hebt besteld ook in ieder filiaal van Louis terugbrengen (met uitzondering van Wallisellen/Zürich). Omdat onze medewerkers in het filiaal niet altijd kunnen zien of u dit product al hebt betaald, kunnen zij u geen geld teruggeven voor producten die u zijn toegestuurd. Onze medewerkers in het filiaal nemen uw product graag in ontvangst en sturen dit ter controle door naar het expeditiecentrum in Hamburg, waarna u eventueel wordt gecrediteerd.

Reparatieorders

Als een product dat u bij ons hebt gekocht tijdens het gebruik beschadigd raakt, is het vaak mogelijk om het voordelig bij ons intern of door de fabrikant te laten repareren.

Neem contact met ons op voordat u het product verzendt en geef een korte beschrijving van de schade (liefst meteen met een foto via e-mail). Wij laten u dan van tevoren weten, of en hoe wij u kunnen helpen. Vanzelfsprekend informeren wij u vooraf over de prijs van de reparatie. Stuur ons producten voor reparatie alstublieft in een schone staat. Bij voorbaat dank.

Contact

Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH
Klantenservice
21027 Hamburg, Duitsland
Tel. 02 290 5610
E-mail: kundendienst@louis.de

Natuurlijk kunt u ook via 'Contact' contact met ons opnemen.